Bedrijfsprofiel


Henskes Noord bv is een straal- en schilderbedrijf met 75 jaar ervaring in het vak. Wij staan garant voor kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. Daarnaast voeren wij onze werkzaamheden uit met maximale aandacht voor milieu, gezondheid en omgeving.

Alle projecten worden aangestuurd vanuit onze vestiging in Geesbrug. Hier bevinden zich onze specialisten op het gebied van metaalconservering. Zij kunnen u, eventueel in samenwerkwerking met gerenommeerde verffabrikanten, uitstekend informeren over onze mogelijkheden.

Alle denkbare coatingsystemen, in zowel nieuwbouw- als onderhoudsschilderwerk, kunnen door ons op locatie of in onze eigen werkplaats worden aangebracht. 

Wij verzorgen ook beschermlagen van rubber en / of eboniet tegen slijtage en / of corrosie. Deze werkzaamheden kunnen wij zowel in onze werkplaats als op locatie uitvoeren.

Bij diverse opdrachtgevers wordt het conserveringswerk door onze specialisten uitgevoerd in ter plaatse aanwezige straal- en spuitcabines.

Onderhoudsschilderwerk in de chemische en petrochemische industrie worden dagelijks door onze speciaal daarvoor opgeleide medewerkers uitgevoerd. Wij voldoen volledig aan de zeer hoge milieu- en veiligheidseisen die in deze branche worden gesteld. 

Daarnaast zijn wij erkend voor het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk aan hoogspanningsmasten en onderstations (zie certificering).

Wij bieden onze diensten aan in geheel Nederland, Duitsland en België.